Tack Andreas för dina 9 år som vår pastor!

Jag byter tjänst augusti 2017

Hej kända och okända vänner! Andreas Hultsten här, pastor och föreståndare i Forshaga Missionsförsamling. Jag är tacksam för alla fina år (snart 9 år!) som jag har fått som pastor i den här goa församlingen!

Både jag och resten av familjen trivs bra här i Forshaga. Därför var jag inställd på att fortsätta att vara pastor här några år till, men i höstas fick jag en förfrågan om en annan tjänst, som jag efter övervägande tackade ja till. Bland det roligaste i min tjänst som pastor har varit att göra s.k. Bibeläventyr i skolorna. Från augusti 2017 kommer jag arbeta med att leda arbetet med Bibeläventyret i Sverige. Vi kommer dock bo kvar i Forshaga och så klart fortsätta att vara medlemmar i församlingen, vilket känns skönt. Jag fortsätter att vara pastor här fram till sommaren. Sedan hoppas vi att det kommer en annan pastor i höst! Allt Guds goda önskar jag er alla!

/Andreas Hultsten