equmenia

Immanuelskyrkan-300x86

Nyhet!

Nu kan du bli medlem i vår ungdomsförening Equmenia och betala medlemsavgift direkt här på hemsidan.

Bli medlem, klicka HÄR!


Kan man säga att vissa människor är viktigare än andra?

Nej, vi tror inte det, men vi tror att det finns perioder i livet då det är extra viktigt att ha bra sammanhang att finnas i.

En sådan period är då man växer och försöker hitta sig själv.

Därför vill vi i Immanuelskyrkan genom equmenia skapa bra sammanhang för barn och ungdomar, eller skapa god jord att växa i som någon sa en gång.

Vi gör det genom en mängd grupper där vi har kul tillsammans, där vi utmanar varandra och där vi funderar på vad Gud kan ha för betydelse för våra liv som de ser ut idag.

Equmenia är vårt arbete med barn och ungdomar. Vad vi tidigare kallade för SMU inom Missionskyrkan samt ungdomsarbetet inom Baptist och Metodist.

Equmenia grupper 2015 HT kopia 

Vi har även många grupper för sång och musik om det är ett av dina intressen.

Att vara medlem Equmenia i Immanuelskyrkan

I Equmenia är den medlem som betalt medlemsavgift eller den som skriftligen tagit ställning för att vara medlem. Avgiften är 200 kr per person och år (läsår) eller 450 kr per familj och år. Du betalar bara medlemsavgift en gång och kan sedan delta i så många grupper du vill. Alla medlemmar omfattas av en olycksfallsförsäkring som gäller till, från och under verksamheten. Du kan vara medlem här även om du är medlem i annan Equmeniaförening.

Besök vår hemsida för att bli medlem och betala medlemsavgiften:

Bli medlem, klicka HÄR!

Fyll i dina uppgifter där och följ anvisningarna för att betala medlemsavgiften, antingen med bankkort eller via bankgiro.

Om du inte vill eller kan betala medlemsavgiften är du ändå lika välkommen att delta i vår verksamhet. Om du vill bli medlem skriftligen laddar du ner formulär HÄR eller frågar din ledare efter ett formulär.

Välkommen med!

/Ungdomsstyrelsen 

 

Styrelsen

Equmenia Immanuelskyrkan, Jönköpings styrelse utgörs av Camilla Carlsson (ordförande), Britt-Inger Svensk (kassör), Sara Svensson, Elin Agnesmed, Anna-Sara Sundén, Julia Everstrand (adj), Jakob Olofsgård (adj) samt Sara Lundman (adj).

Styrelsen leder föreningens verksamhet och ansvarar för det långsiktiga arbetet med strategier, visioner, planering av verksamhet och ekonomi, ledarstöd samt rekrytering. Det är också styrelsen som förbereder års- och föreningsmötens ärenden och är med och verkställer de beslut som fattas där.

Har du frågor om vårt barn och ungdomsarbete? Hör av dig till vår ordförande i Equmenia i Immanuelskyrkan eller någon av våra andra frivilliga ledare i respektive grupp.
equmenia@immanuelskyrkan.com

/Ungdomsstyrelsen